Το αφεντικό κάλεσε μια υπάλληλο και αυτή βγήκε από το γραφείο κλαίγοντας. Τα χέρια της έτρεμαν όταν μάθαμε τι συνέβαινε. Δείτε τη μετάφραση.

Εργάζομαι εδώ και 5 χρόνια σε μεγάλη χρηματοπιστωτική εταιρεία. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 200 άτομα και ο διευθυντής μας είναι πολύ σκληρός άνθρωπος. Η εταιρεία έχει έναν ολόκληρο κατάλογο κανόνων και κανονισμών. Θεός φυλάξοι αν τους παραβιάσετε, θα βρεθείτε σε μια εγκεφαλική καταστροφή. Δεν ξαναπάμε στο γραφείο του αφεντικού, προσπαθούμε να μην τραβήξουμε το βλέμμα του. Αν είχα την ευκαιρία, θα άλλαζα δουλειά, αλλά θα ήταν πρόκληση να βρω άλλη.

Μια μέρα, το αφεντικό κάλεσε την υπάλληλό μας Σβετλάνα (ανύπαντρη μητέρα) να τον δει. Μετά από μισή ώρα συζήτησης, βγήκε κλαίγοντας και κυριολεκτικά τρέμοντας. Όταν οι συνάδελφοί της την ηρέμησαν, τους είπε τι συνέβαινε. “Πριν από ένα χρόνο, η Sveta είχε μια ατυχία, ο γιος της (7 ετών) αρρώστησε και διαγνώστηκε με καρκίνο. Τον περιέθαλψε για ένα χρόνο στην καλύτερη κλινική της χώρας. Η θεραπεία δεν βοήθησε, οπότε έπρεπε να πάει στη Γερμανία και χρειαζόταν χρήματα. 2 εκατομμύρια γρίβνα χρειαζόταν και άρχισε να ψάχνει αγοραστές για το διαμέρισμά της.

Και τότε το αφεντικό της την κάλεσε και της έδωσε μια επιταγή για θεραπεία στη Γερμανία και διακοπές αορίστου χρόνου. Το αφεντικό, το οποίο όλοι θεωρούσαμε αναίσθητο, της έδωσε 2 εκατομμύρια. Από την τσέπη του. Λοιπόν, καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο αν πρόκειται για έναν υψηλόβαθμο ειδικό. Αλλά εδώ, ένας απλός υπάλληλος βοηθήθηκε έτσι. Μετά από αυτό, αρχίσαμε να τον σεβόμαστε. Μπορεί να μην το πιστεύετε, έχετε το δικαίωμα να το πιστεύετε, αλλά συνέβη ακριβώς έτσι, το αφεντικό δεν πήρε καμία απόδειξη ή κανένα χαρτί από τη Sveta. Η Σβετλάνα και ο γιος της βρίσκονται ήδη στη Γερμανία. Όλη η ομάδα την περιμένει. Ευχόμαστε στον γιο της να είναι καλά.

Related Posts